I forbindelse med, at vi skulle købe fritidsbolig, har vi haft Elna som vores rådgiver. Vi har været yderst tilfredse med Elnas rådgivning og indsats. Specielt set i lyset af, at vores sag desværre ikke gik uden komplikationer i forhold til sælgers mægler. Vi har haft en rigtig god balance gang med Elna mellem rådgivning, vores ønsker, hendes kommunikation med mægler og at vi på et tidspunkt selv blev nødt til at kontakte sælger. Det har ikke været nemt, men Elna har håndteret det dygtigt og kompetent og handlen endte godt trods alle komplikationerne. 

Chris og Helena Rasmussen, 3520 Farum / 8654 Bryrup

 Vi har været fuldt tilfredse - og mere til - med vores samarbejde. Vi har sat pris på, at du har været præcis, skarp og fået tingene til at rulle i det rigtige tempo. På intet tidspunkt har vi følt os utrygge, men derimod været glade for, at du stillede spørgsmål ved ændringerne i købsaftalen. Vi har været sikre på at tidsfristerne blev overholdt, og vi har i høj grad været sikre på at du var der for os. Så herfra tusinde tak for god, ordentlig og professionel bistand (og som en sidebemærkning følte vi også rigtig godt tilpas til mødet på dit kontor). Vi vil naturligvis kontakte dig næste gang vi får brug for det. 

Ole og Inge-Lise, Skipperstræde, 2791 Dragør

 Vi har nu for anden gang brugt Elna Barsøe som boligadvokat. Denne gang var opgaven både større og væsentlig mere kompliceret. Der var adskillige bump på vejen og rigtig mange bolde i luften. Mange af problemerne anede vi bare ikke, hvad vi skulle gøre ved. Men straks kom der en mail fra Elna, der forklarede hvordan vi løste det og så var vi helt rolige igen. Elna Barsøe er altid på forkant med det hele. Hun sætter sig grundigt ind i forhistorien, hun læser alle de gamle referater, finder servitutterne og tager alle de rigtige forbehold. Hun er i særklasse kompetent, og vi vil anbefale hende til alle vi møder, som mangler en boligadvokat. 

Troels og Eva, 2720 Vanløse / 4500 Nykøbing Sj

 Vi har kun godt at sige om vores forløb og takker mange gange for dygtig og kyndig vejledning og støtte. 

Michelle Altmann og Martin Peter Høj, 2300 København S

 Tusind tak for godt samarbejde. Jeg har været yderst tilfreds, og i særdeleshed med følgende: - klar og tydelig kommunikation om den service og de ydelser, jeg kunne forvente fra dig, - hurtig responstid på forespørgsler, - gode anbefalinger omkring handlen. Jeg vil helt sikkert vende tilbage en anden gang. 

Jesper Madsen, 2300 København S / 3300 Frederiksværk

 For en førstegangskøber kan det synes overvældende at skulle navigere på boligmarkedet, men allerede efter vores første samtale var jeg meget roligere. Det har betydet enormt meget for mig at kunne ringe og spørge dig til råds, og jeg kan ikke takke dig nok for dit grundige arbejde med alle sagens akter og for at blotlægge alle potentielle faldgruber for mig. Tak for hjælpen, jeg vil med glæde vende tilbage, når jeg igen får brug for bistand. 

Philip v P, Amsterdamvej, 2300 København S

 Elna er helt igennem professionel og en fornøjelse at bruge som rådgiver. Alt sker efter bogen, der bliver fulgt op, og der bliver lagt pres på modparten, hvor det er rimeligt og nødvendigt. Jeg anbefaler Elna til familie og venner, hver gang lejligheden byder sig! Vi har kun godt at sige om vores forløb og takker mange gange for dygtig og kyndig vejledning og støtte 

Nikolaj Opstrup, 2930 Klampenborg

 Vi har benyttet Elna flere gange i forbindelse med køb af boliger. Elna er altid grundig med detaljerne i forbindelse med køb og venlig i omgangen med os som kunder. En tillidsfuld oplevelse. 

Tinna og Jesper Madsen, Kalvebodvej 96A, 2791 Dragør

 Du har været fantastisk til at svare indefor kort tid. Det var en fornøjelse at møde dig, og de råd vi fik til mødet var brugbare og hjælpsomme for os, som er nye på boligmarkedet. Desuden følte vi os trygge igennem hele forløbet, og jeg kunne sende alt til dig, inden jeg skrev under, så det var super fedt. Vi vil helt sikkert anbefale dig på de sociale medier, samt til familie, venner og bekendte. Og ellers vælge dig igen, en gang i fremtiden :-) 

Asmat Ilyas, 2630 Taastrup

 Tusind tak til advokat Elna Barsøe for top-professionel bistand i forbindelse med boligkøb, som viste sig af være en kompliceret affære. Vi følte os helt trygge pga. Elna Barsøes dygtige og samvittighedsfulde håndtering af sagen. Elna Barsøe er nem at få kontakt med og formidler juridisk sprog, så man kan forstå det. Vi vil gerne give Elna Barsøe vores varmeste anbefaling (og valgte hende pga. personlig anbefaling). 

Susanne og Peter, 1561 København V

 Det har været en fornøjelse. Assistance til familiehandel leveret 100% som forventet, og helt "elektronisk", dvs. alt klaret via e-mail, e-boks og netbank. Jeg kunne godt ønske mig at mit bil-værksted havde samme niveau af service :-) Elna Barsøe er klart en boligadvokat vi kan anbefale. 

Frederik B, 2830 Virum

 Vi takker for en fantastisk god proces, vi har følt os i meget trygge hænder. Vi fik jo også klart set, hvilken forskel der er på discountadvokater og så dem - som dig - der tager jobbet alvorligt. Vi er meget tilfredse og vil ikke tøve med at anbefale dig til andre. 

Simon og Mette, 3050 Humlebæk

 Jeg har været utrolig glad for din meget profesionelle håndtering af min sag. Du har undervejs i processen hele tiden haft hands on, svaret hurtigt på alle henvendelser i forbindelse med sagen og givet god og detaljeret rådgivning. Jeg har været meget tilfreds med din assistance. Jeg takker også for et rigtig godt samarbejde! 

Maria W, 2200 København N

 Jeg kan kun sige, at jeg har været ovenud tilfreds med både din bistand og forløbet. Derfor vil vi da heller ikke være sene til at anbefale dig til andre, der måtte have brug for en advokat. Vi er desuden rigtig glade for huset og er endnu ikke løbet ind i ubehagelige overraskelser af nogen art. Naboerne er rigtig flinke og der er masser af børn på vejen at lege med for vores 5-årige datter. 

Thomas A, 2880 Bagsværd

 Tak for fin håndtering af vores køb af Jan Timanns plads 5. Vi har været yderst tilfredse - både med gennemgangen på dit kontor, din opfølgning i forhold til kommunen samt råd omkring den "manglende" vandledning. Tak for hjælpen. Vi vender tilbage hvis vi får brug for advokat bistand i anden sammenhæng. 

Jacob og Hanne, 2791 Dragør

 Vi vil gerne sige dig tusind tak for et godt samarbejde omkring vores bolighandel. Som førstegangskøbere har vi sat utrolig stor pris på din omfattende vejledning, samt hvordan du igennem hele forløbet har været til rådighed for alle vores spørgsmål, overvejelser og usikkerheder. Det gjorde at vi følte os i meget trygge hænder, og har været med til at få vores boligdrømme til at blive realiseret. Vi vil helt sikkert vende tilbage hvis vi får brug for advokatbistand i fremtiden, og vil kun give dig de bedste anbefalinger videre til andre. 

Liane og Anders, Åboulevard 12, 5. tv, 2200 København N

 We would like to thank you for your collaboration and your great job. We are very satisfied with the work done during the whole process of the purchase. We trusted your job especially going through all the documentation and also the arrangement of respective payments, communication with lokalbolig and the seller. It was really clarified to us how the process of buying an apartment is set in Denmark and the specific rules and requirements. It has been a pleasure. 

Athanasia and Ian, 2100 København Ø

 1000 tak for din store hjælp og bistand hele vejen i processen - ikke mindst var din bistand over telefon i forbindelse med vores salg og evt. mælger-skift utroligt vigtig for os. Naturligvis ikke mindst i købsprocessen har vi kunnet føle os 110% trygge, og der er jo nok at tænke på i forbindelse med flytningen i øvrigt. Det, at vi ikke har skullet bruge energi eller have blik på alt formalia, du har klaret, har givet os den nødvendige ro til at klare alt det andet. 

Kasper og Anja, 2500 Valby.

 Moderne tilgang og fedt at alting foregik via mail og pdf-filer. Meget nem at kontakte, god opfølgning, meget personlig kontakt. Vil anbefale til flere. Har allerede anbefalet til en ven. 

Kamran, 4100 Ringsted

 Tusind tak for en meget professionel støtte. Det har været en lang process, hvor det var dejligt, at vi altid kunne regne med, at vores advokat var oppe på dubberne. Arkitektgruppen nævnte også, at de synes du var dygtig 

Jens og Mariena, 2300 København S

 Vi har været særdeles tilfredse med din service. Det betyder meget i en travl hverdag, at der er mulighed for at mødes udenfor arbejdstid samt at det meste korrespondence kan foregå digitalt. Vi vender tilbage næste gang, vi får brug for assistance. 

Jens Christian og Pia, 2770 Kastrup

 Jeg har været meget tilfreds med din rådgivning under hele forløbet af mit boligkøb. Det var en meget grundig gennemgang af købsaftalen på et letforståeligt sprog. Der har været en meget fin information hele forløbet igennem. Alt i alt har jeg følt, at jeg har været i gode hænder, og at du udelukkende har arbejdet i min interesse. Tak for et godt samarbejde, jeg vil bestemt kontakte dig, hvis jeg får brug for en advokat igen. Mange tak for din professionelle og omhyggelige håndtering af handlen. 

Maibrit, 2300 København S

 Vi takker dig for kompetent rådgivning og godt samarbejde. Og har ikke andet for denne gang, andet end skulle du komme forbi Køge, er du velkommen til en kop kaffe. 

Farah og Jakob Bo Urhammer, 4600 Køge

 Vi har været 100% trygge og tilfredse med din håndtering af forløbet! Du har været rigtig fin at søge rådgivning hos ved de forskellige bump på vejen i et huskøb, når man ikke altid forstod, hvad det hele betød. Yderligere føler vi, at du har været 100% i forhold til alt det, der er foregået mellem sælger, køber, bank, mægler og advokat. Tak for et rigtig godt forløb! Vi vil klart anbefale dig til vore venner og bekendte, som står i fremtiden og skal købe bolig! 

Rune, 2700 Brønshøj

 Tak for hjælpen, det var også denne gang en fornøjelse at have dig som rådgiver og garant for et godt forløb. Vi siger tak for denne gang og vender tilbage. 

Peter og Anne Marie, EU Luxembourg

 Vi vil gerne takke dig mange gange for din indsats omkring vort sommerhuskøb. Vi har ikke oplevet problemer af nogen art, du gav en fortrinlig rådgivning, og det er gået hurtigt. Stor anerkendelse af din professionalisme. 

Hanne og Ole, 2900 Hellerup

 Vi føler, at vi har fået en meget professionel rådgivning under hele forløbet. Vi kan trygt anbefale advokatfirmaet og vil ikke tøve med at kontakte Elna Barsøe hvis vi skulle få brug for advokatbistand i fremtiden. Mange tak for hjælpen. 

Erling, 9990 Skagen

 Vores samarbejde med Elna Barsøe startede før boligsalget - faktisk var det med inspiration i vores samtaler med hende, at vi valgte at købe nyt. Vi vil klart anse Elna for vores faste advokat til andre fremtidige transaktioner. 

Helle og Leon, 2605 Brøndby

 Tusind tak for al din hjælp og rådgivning. Du gjorde en svær situation meget lettere. Din hjælp var meget værdsat. 

Sameena, 2610 Rødovre

 Mange tak for indsatsen - det var super som sædvanlig! :-) 

Rasmus, 2900 Hellerup

 Kort sagt har din service været professionel og rettidig. Tak for det! 

Rune, 2300 København S

 Vi har været glade for en helt igennem professionel og effektiv håndtering af sagen. Vi vil helt klart anbefale Elna Barsøe til andre og bruge hendes gode og imødekommende advokatbistand igen en anden gang. 

Elisabeth og Kim, 2300 København S

 Tak for et godt møde; det var rart at få tingene snakket igennem med en der arbejder for os og ikke har andre interesser i sagen. Super at få præciseret mange af de spørgsmål som opstod (både dem vi havde og dem vi slet ikke havde tænkt over) 

Safia, 2650 Hvidovre

 Tusinde tak for din hjælp. Jeg har været meget tilfreds og jeg vil utvivlsomt vende tilbage, hvis jeg skulle få behov for advokatbistand igen. 

Anne-Grete, 3660 Stenløse

 Professionel og yderst let bistand, hvor et hurtigt salg var muligt, da Elna var let at komme i kontakt med. Tusind tak for din store hjælp! Det har virkelig været et godt forløb 

Sebastian, 2791 Dragør

 Jeg har benyttet mig af Elna Barsøes professionelle hjælp både ved salg og køb af bolig. Jeg oplevede E.B. som en skarp, kompetent, omhyggelig og meget erfaren boligadvokat. Elna Barsøe sparede mig for tusindvis af kroner ved salget af mit hus ved at gennemlæse købsaftalen. Så selvfølgelig ringede jeg til Elna Barsøe, da jeg fandt mit nye hjem. Tak for dit overblik, handlekraft og ikke mindst din tålmodighed. 

Karen, 3140 Ålsgårde

 Her ved slutningen af vores boligkøb vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for god og professionel vejledning, samt effektiv sagsbehandling. 

Dan og Lisa, 2770 Kastrup

 Som førstegangskøber var der mangt og meget, jeg var usikker på, og ikke mindst derfor var det en fornøjelse at nyde godt af Elna Barsøes omhyggelige bistand. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at min sag var i gode hænder. 

Niels, 2300 København S

 Mange tak for din indsats i forbindelse med bobehandlingen. Det er gået dejligt hurtigt og smertefrit. 

Bodil, 2300 København S

 Vi siger dig tak for din bistand ved vores huskøb og udarbejdelsen af testamentet. Du får vores varmeste anbefalinger hos familie, venner og kolleger. 

Henrik og Jeannette, 2791 Dragør

 Jeg er meget glad for, at jeg i en jungle af boligadvokater fandt lige præcis dig, og jeg har følt mig i meget kompetente hænder fra start til slut. 

Lisbeth, 1650 København V

 Tak for denne gang, vi er yderst tilfredse med dit engagement 

Jeanett og Michael, 2670 Greve

 Tak for altid professionel behandling! 

Nikolaj O, 2100 København Ø

 Vi siger også tak for denne gang. Vi har været meget tilfreds med din service og hjælp igennem hele processen. 

Dan og Lena, 3460 Birkerød

 Jeg är mycket nöjd med det arbete Elna gjort för att hjälpa mig. Elna har helt uppfyllt mina förväntningar & kan varmt rekommendera henne till vänner. 

Frida, 2300 København S

 Elna Barsøe er engageret, effektiv og meget venlig, og jeg følte mig helt tryg ved at overdrage hende min sag. 

Abigail, 2300 København S

 Kort sagt: God, professionel rådgivning målrettet mit behov. 

Peter R, 2300 København S

 Vi har benyttet Elna Barsøe i 2 huskøb, hvor det første ikke blev til noget pga. sælger. Hun har ydet en professionel hjælp og vi har været meget tilfredse. 

Rikke, 2720 Vanløse

 Mange tak for et godt samarbejde og god behandling af min skilsmissesag gennem hele forløbet. Jeg er meget glad og taknemmelig for din effektive og omsorgsfulde bistand. 

Marianne, 4700 Næstved

 En meget stor tak for din indsats omkring vores boligkøb, opdeling i ejerlejligheder, mv. Vi føler os alle virkelig godt behandlet af dig og er glade for, at du har ført vores sag gennem denne lange proces! 

Mikkel, 2500 Valby

 Jeg har været ualmindelig tilfreds med din rådgivning og håndtering af mit køb af sommerhus i Kulhuse. 

Hanne, 2400 København NV

 Jeg vil hermed sige dig rigtig mange tak for dit arbejde vedr. købet af min mors lejlighed. Da min mors beslutning om salget af sit hus, og ikke mindst købet af ny bolig, har været en skelsættende begivenhed, har det for mig været meget vigtigt, at hele processen skulle falde godt ud. I den forbindelse har jeg følt stor tryghed ved, at vide, at opgaven vedr. købet af lejligheden lå i dine hænder. Det er absolut også min oplevelse, at min mor har følt den samme tryghed. Dette har derfor givet både min mor og jeg ro til alle øvrige opgaver, der følger med ved sådan et forløb, på en måde så det har føltes både godt og rigtigt. 

Mary Ann, 2000 Frederiksberg

 Du skal have mange tak for din assistance, den har være rigtig god, og jeg vil med glæde anbefale dig til andre som skal bruge en advokat i forbindelse med bolig køb. 

Anders, 2300 København S

 Mange tak for din hjælp. Vi har været meget glade for din professionelle assistance. Vi ringer til dig, hvis der er andet. :-) 

Michael, 2400 København NV

 Tak for et behageligt og succesfuldt forløb - vi sætter stor pris på din hjælp. 

Laurits Louis Kjaergaard og Line Serup Sørensen, 2800 Kgs. Lyngby

 Endnu engang tak for din gode hjælp! Det har været en stor lettelse og har givet mig tryghed at have dig med på sidelinjen. 

Kathrin, 2620 Albertslund

 Vi er meget tilfredse med vores advokatbistand og vil anbefale Elna Barsøe til alle! 

Alex, 2770 Kastrup

 Mange tak for et godt samarbejde. Der er ingen tvivl om at står jeg i en ny boligsituation, så vil jeg igen vælge dit firma. 

Anders, 2400 København NV

 Jeg takker for yderst kompetent rådgivning. 

Troels, 2200 København N

 Mange tak for din assistance i denne byggesag, du har været en stor hjælp for os. 

Christian, 2700 Brønshøj

 Tak for et super forløb, der er ikke rigtigt så meget at sige andet end, at forløbet har været helt gnidningsfrit og ligetil at forstå hele vejen igennem, og jeg vil helt sikkert tage kontakt igen ved køb af min næste lejlighed :) 

Anton Bahrencheer, 2500 Valby

 Tusinde tak for al din hjælp! Især for at gøre boligkøbet nemmere! 

Lena, 2400 København NV

 Vi vil gerne sige mange tak for rigtig god professionel og personlig rådgivning, og vi vender tilbage, når vi finder vores næste hus projekt. 

Helle og Jacob, 2770 Kastrup

 Tusind tak for god og professionel hjælp! Det føltes meget trygt at vide, at købet blev ”styret” af en der havde styr på det. 

Sarinti, 2300 København S

 Tak for din bistand i denne forbindelse. Jeg har været meget glad for den gode behandling, jeg har fået. 

Mette, 2000 Frederiksberg