Gifte & samlevende
Advokat Elna Barsøe yder kompetent juridisk rådgivning til private personer omkring livets store beslutninger, herunder de juridiske og økonomiske forhold for ægtefæller, ugifte samlevende og singler:

- Samejeoverenskomst om en fast ejendom eller andelsbolig
- Rentefri familielån
- Gældsbreve
- Særejeægtepagt
- Gaver
- Bodelingsaftaler, herunder indbo og hus
- Skilsmisseskøde.

Vi bistår med at give klarhed, skabe overblik og forebygge problemer, inden de opstår. Fx hvordan ugifte samlevende kan sikre hinanden. Hvad skal der ske ved ægteskab eller etablering af et samliv og, hvad der sker, den dag det ophører - enten fordi I vælger at gå fra hinanden, eller fordi den ene af jer går bort.

Vi gennemgår jeres nuværende dispositioner og rådgiver jer, så I får et korrekt og velovervejet grundlag at træffe de rigtige beslutninger på i forbindelse med samliv / ægteskab / sammenflytning / fraflytning / skilsmisse / arv m.m.

Med en skilsmisseprocent over 40% er mange familier i dag sammensatte af dine, mine og vores børn, hvor arveforholdene bliver mere komplicerede ved dødsfald i familien. Og et ægtepar kan have mange grunde til at oprette et særeje i en ægtepagt, hvor de kan opnå den ønskede deling af formuen ved separation eller dødsfald.